مشاور ویزاهای کانادا از کرمان و سایر نقاط ایران ،خانم مظفری مشاور ویزاهای کانادا،مهاجرت به کانادا از کرمان کرمان و سایر نقاط ایران،

  • Untitled 2323658951
  • Untitled 2336985741
  • Untitled 289597456258
  • Untitled 289597456258
                                     

photo407090246450262122

 

 

 

« مهاجرت به کانادا در سریعترین زمان ممکن »

خانم مظفری مشاور ویزاهای کانادا سالها خدمات مهاجرتی خود را در سرتاسر دنیا بخصوص ایران با نتیجه درخشان ارائه کرده است.

ما دست شما را در تمام مراحل از ابتدا تا انتهی گرفته و شما را برای مهاجرت آماده میکنیم. مطمئن هستیم پس از اتمام کار ، شما ، ما را بعنوان یکی از نزدیکان خود خواهید پذیرفت.

 

 

 

 

 

 

  • فعالیت های اصلی

    چنانچه شغل شما یکی از شغل های ضروری دولت کانادا یا ایالت کوبک باشد خدمات مهاجرتی ما مي تواند پرونده شما را سریعاً به جریان بیاندازد و در غیر اینصورت پرونده شما را با کسب اجازه کار از طرف يک شرکت کانادائی بجریان بیاندازد و مدت زمان مهاجرت شما را به حداقل برساند.

    مجموعه خدمات مهاجرتی خانم مظفری می تواند با استفاده از برنامه های سرمایه گذاری استانی کانادا, قسمت عمده پرونده مهاجرتی شما را بطور سریع در ایالت مربوطه انجام داده وقسمت آخر پرونده شما را برای امور پزشکی و امنیتی به کنسولگری مربوطه بفرستد.

    ما اطمینان داریم که پس ازبه اتمام رسيدن امور مهاجرتی شما, مجموعه خدمات مشاوره انواع ویزاهای کانادای خانم مظفری را بعنوان یکی از معتمدان خود خواهید پذیرفت.

    از اینکه ما را مورد نظر خود قرار داده اید بسیار سپاسگزاریم.

    مهترین فعالیتهای ما :

    برنامه سرمایه گذاری استانی کانادا -  مهارت در کار دولت فدرال کانادا - مهارت در کار دولت کوبک کانادا - مهاجرت بستگان دولت فدرال کانادا - برنامه پرستار خانگی - ویزای دانشجوئی - ویزای کار - ویزای دیداری - ویزای اقامت - ویزای توریستی 

  • ویزای تحصیلی

    Student visa

     سن 21 – 15 سال ، مقطع دبیرستان - اخذ دیپلم از دبیرستان های کانادا -  اخذ ویزای ترم تابستان -  سن 18 – 21 ساله، مقطع کالج - اخذ ویزای دانشجویی بدون مدرک زبان انگلیسی -  با پانسیون یا خوابگاه (شهریه، کتاب، مکان، غذا، گردش های علمی – تفریحی، بیمه) از بدو ورود در فرودگاه تا زمان خروج از فرودگاه کانادا -  سن 28 – 22 سال -  اخذ ویزای دانشجویی و ورود به کالج های فنی – حرفه ای - اخذ ویزای زبان انگلیسی از کالج های کانادایی .

  • ویزای متخصصان

    Skill workers •    شامل: پزشکان، داروسازان و ... همه کسانی که مدرک بالای لیسانس دارند •    بهترین سن برای کسب بیشترین امتیاز، 30 سال است •    زبان 6.5 – 7 از IELTS 9 •    زبان همسر متقاضی هرچه بالاتر باشد، امکان قبولی بیشتر است. •    مدارک تحصیلی آنها باید قبل از تشکیل پرونده به تائید دانشگاه کانادا برسد •    سابقه کار حداقل 3 سال

  • ویزای توریستی و دیداری visitor visa

    •    بهتر است فامیل درجه 1 داشته باشند •    بهتر است بالای 70 سال نباشند •    سند رسمی املاک با ترجمه و مهر رسمی دادگستری ارائه دهند •    مغازه داران باید جواز کار داشته باشند •    پزشکان جواز مطب •    حتما باید حساب بانکی با سابقه 4 تا 6 ماه گذشته داشته باشند  مثلا هر نفر 50 – 60 میلیون تومان •    کارمندان نامه مرخصی از کارفرما داشته باشند •    بازنشسته ها حکم بازنشستگی •    3 – 2 ماه پروسه کار طول میکشد •    گذرنامه ها باید نو باشند •    ویزاهای دیداری- توریستی از یک ماه تا 5 سال می باشند •    حتما باید بیمه خریداری نمایند، قبل از ورود به کانادا •    بهتر است دعوت نامه از دوست یا فامیل داشته باشند •    به هرحال باید مدارکی ارائه دهند که ثابت می کند به کشورشان باز می گردند

  • ویزای ایالت کوبک Qubece

    •    ملک و املاک برابر با 1600000$ کانادا داشته باشند سرمایه ای برابر با 6 میلیارد تومان مثل: کارخانه دارها، تالاردارها، فعالین صنعت ساختمان، فعالین عرصه نشر و چاپ و ککسبه فعال ... •    حداقل دیپلم •    3 سال از 5 سال گذشته مدیر باشند •   نیازی به مدرک زبان نیست •    شرایط پذیرش و اخذ ویزا دو حالت دارد: 1-     220 هزار دلار کانادا به دولت کانادا بدهند و کنار بروند (تقریبا بعد از 3 سال از شروع پرونده) 2- یا 800 هزار دلار کانادا به صورت سپرده در حساب بانکی زیر نظر دولت Qubece نگه دارند به مدت 5 سال

  • ویزای ایالت Manitoba

    •    مدیر باشند و یا شرکت داشته باشند •    کسبه ای که جواز کسب به نام خودشان دارند •    کسانی که سرپرستی چند کارگر و کارمند را بر عهده دارند •    حتما باید بیمه 2 کارگر و یا 2 کارمند را به مدت 2 سال پرداخته باشند •    سرمایه ای بین 2.5 میلیون – 400 هزار دلار کانادا (املاک رسمی) به نام خود و یا همسرشان داشته باشند. •    حداقل دیپلم •    سن بین 30 – 44 سال بیشترین امتیاز را کسب می کنند. •    زبان Basic 4 می خواهد •    همسر متقاضی هم باید زبان Basic را بداند •    مدیران کسانی هستند که حق استخدام و اخراج را دارند مثل: مدیران بانک ها، آرایشگران، پسته داران، دام داران و مرغ داری ها، شرکت های ساختمانی و ... •    در این ایالت باید حتما صدهزار دلار کانادا امانت بگذارند با طرف حساب دولت کانادا (تقریبا بعد از 2 سال) بعد از تشکیل پرونده

  • ویزای اقامت  Prince Edward Island

    •    بهترین ایالت ویژه مدیران •    سن بین 21 – 49 سال با بیشترین امتیاز •    زبان IELTS Basic 4 •    حداقل دیپلم دبیرستان •    حداقل سرمایه در ایران برابر با 600 هزار دلار کانادا که بهتر است 150 هزار دلار آن نقدی باشد •    حداقال 2 سال سابقه مدیریت از 5 سال گذشته و یا صاحب بیزنس خود •    4 –3 ماه بعد از تشکیل پرونده، مدت زمان مصاحبه در خود ایالت P.E.I •    مبلغ پرداختی برای ورود و اخذ ویزای این ایالت برابر با 275 هزار دلار کانادا می باشد که مبلغ 200 هزار دلار آن به محض ورود و مستقر شدن در کانادا به حساب متقاضی مسترد می گردد •    متقاضی حتما باید یک بیزنس با ارزش 150 هزار دلار کانادا در این ایالت راه اندازی کند تا 200 هزار دلار امانتی به او استرداد گردد

  • اطلاعات تماس

    تلفن: 09132995610 - 09120882759 - 0014373332361

    این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

  • 494178988
  • 69602444
  • 87038395
  • A044765586
  • A0473819921
  • A0571053302
  • A1246706469
  • A1378821424
  • A1817652132
  • A1870227565
  • A2141998967
  • A2194131036
  • A2765076699
  • A2803507336
  • A3195821210
  • A4421244488
  • A4897191654
  • A5891133057
  • A6343939850
 

 « به بین » در راستای خرید مطمئن و بهینه سعی دارد تا واحدهای صنفی موفق را به بهترین شکل ممکن به خریداران معرفی کند تا آنها بتوانند در کمترین زمان ممکن بهترین را برای خرید انتخاب کنند و با عضویت در باشگاه مشتریان « به بین » بتوانند از تبلیغات واحدهای صنفی گوناگون مطلع و بهره مند شوند .

logo-samandehi
Template Settings

Theme Colors

Blue Red Green Oranges Pink

Layout

Wide Boxed Framed Rounded
Patterns for Layour: Boxed, Framed, Rounded
Top